Solkrem kan gi uren hud og akne…..

Solkrem kan gi uren hud og akne…..

“Sunscreen with skincare benefits” – ny trend!

Med Dermae’s “Antioxidant Natural Sunscreen SPF 30” for ansikt og kropp får du ikke bare produkter som beskytter mot UVA/UVB stråler, men kremer som pleier og ivaretar huden din samtidig. Mange har sikkert opplevd å komme hjem etter en herlig tur til sydligere strøk med ansiktet fullt av kviser, istedet for å ha solbrun og glatt hud. Eller etter påskeferien…og da får påske-snopen all skylda. Den har sikkert noe av skylda, men kanskje like mye skyld i kvisene er solkremen din!

Bruker du solkrem med kjemisk solfilter? Kjemisk solfilter clogger porene dine. Huden slutter å puste og slaggstoffene hoper seg opp. Resultatet blir kviser! For å unngå dette bør du velge solkremer med fysisk solfilter. Sink Oxide er den mest vanlige ingrediensen i kjemikaliefri solkremer og som gir skånsom og naturlig beskyttelse.

Det er superviktig at du beskytter huden din mot skadelige UVA/UVB stråler, forurensning og for å unngå for tidlig aldring. Med Dermae’s naturlige solkremer, får du en gjennomsiktig krem. Den inneholder nano-partikkel-fri Sink Oxide. Dette er viktig å sjekke når du kjøper solkrem. Vi ønsker ikke at Sinken skal trenge inn i huden vår og inn i blodbanene. Sinken skal kun ligge som et beskyttende lag utenpå huden vår. Hvis solkremen inneholder nano-partikler er partiklene så små at de trenger inn i huden. Sink Oxiden som Dermae benytter har ikke nano-partikler, og gir deg en sikker, kjemikaliefri bredspektret UVA/UVB beskyttelse uten å irritere huden eller tette porene.

Mange solkremer gir kun beskyttelse, uten å pleie huden samtidig. Dermae’s kremer derimot inneholder de pleiende antioksidantene Vitamin C og Green Tea — ingredienser som i tillegg til å pleie huden også har vist seg å ha beskyttende egenskaper mot UV stråler. Med disse ingrediensene får huden et ekstra beskyttende lag i tillegg til det sinken gir. Vitamin C og Grønn Te hjelper også huden med å “komme til hektene” etter en dag i solen, og beskytter mot for tidlig aldring. Kan brukes daglig og er enkel å påføre. Du kan også benytte den alene som dagkrem eller under dagkrem og makeup. Lett olje-fri konsistens. Spesielt godt egnet for sensitiv og kombinasjons-/uren hud. Er duftfri, parabenfri, gluten-fri, GMO-fri og 100 % Vegan.

GOD KVISEFRI SOMMER

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *