Onsdagens hudpleie-tips fra Linda! Hvorfor du bør bruke en ansikts-skrubb!

Onsdagens hudpleie-tips fra Linda! Hvorfor du bør bruke en ansikts-skrubb!

Det er flere gode grunner for hvorfor det er viktig å eksfoliere (skrubbe) huden.
For å holde huden ung, frisk og glødende, – er det viktig å fjerne døde hudceller, slik at huden får “puste”. Det samme gjelder porene, – skal huden få puste må porene dyprenses for urenheter og forurensning.

Eksfoliering gjør huden glattere, den blir mykere og stimuleres til økt cellefornyelse. Eksfoliering gjør også at huden nyttiggjør seg bedre av serum og fuktighetskremer. Disse vil trekke inn bedre, og dypere ned i huden når døde hudceller er borte!

SÅ – skrubb er super-viktig om du ønsker å ta vare på huden din.

Skrubb en til to ganger i uken. Det anbefales ikke at man skrubber for ofte. Har du sensitiv hud, – kan en gang i uken være nok.
Sensitiv hud eller uren hud bør bruke en veldig finkornet skrubb. Microdermabrasion Scrub fra Dermae inneholder superfine saltkrystaller og kan godt brukes også for disse hudtypene.

Har du ikke brukt skrubb før, anbefaler jeg at du starter med Microdermabrasion Scrub. Den er kjempe-enkel å bruke og passer for alle hudtyper. Micro saltkrystaller og sitrus ekstrakt fjerne effektivt døde hudceller, – og du ser og kjenner forskjell etter første gang. Ikke rart at den er en av våre mest populære produkter!

Du bestiller den her:

Microdermabrasion Scrub

Bruk rabattkode ODIM20 for 20% rabatt. SCENT er norsk nettbutikk med lager i Trondheim

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
linda@scent.no
mobil 93088030

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *