VITAMIN C ER SUPERFOOD FOR “GUSTEN VINTERHUD”

VITAMIN C ER SUPERFOOD FOR  “GUSTEN VINTERHUD”

Noen som kjenner seg igjen når jeg sier “gusten vinterhud”? De fleste av oss kjenner at huden begynner å endre seg når vinteren kommer. Huden mister glød, trenger mere fukt og kjennes ikke like smidig ut. Det er mange årsaker til dette, her er noen:

• uteklimaet blir tørrere og kaldere
• inneklima – tørrere luft pga oppvarming
• vi drikker mindre vann i vinterhalvåret enn på sommeren noe som er superviktig for hudkvaliteten vår
• vi bruker mindre makeup på sommeren som gjør at huden puster bedre

Vitamin C er en av de viktigste næringsstoffene for kroppen vår, for god helse og velvære. Da er det kanskje ikke så overraskende at Vitamin C også kan gjøre vidunderlige ting for huden din! Den gir huden glød, gjør den mykere, styrker hudens immunforsvar og holder den sunn og frisk. Når huden din ser frisk og glødende ut, – utstråler man god helse og får dermed et yngre utseende.
Å bruke produkter med vitamin C kan virkelig forynge huden din. Hvis du ønsker å ha en frisk, myk og glatt hud, – sørg for at Vitamin C er en av hovedkomponentene i din daglige hudpleie. Vitamin C jobber effektivt på de fine linjene, – og ingen ingrediens gir huden mere glød og ungdommelig “look”. Vitamin C er også en effektiv ingrediens om man ønsker å redusere og forebygge pigmentforandringer i huden eller solskader.

Dermae´s Vitamin C hudpleie-serie er spesielt effektiv, da de bruker Stay-C 50 (patentert) for å oppnå optimale resultater. Til forskjell fra endel andre kilder til vitamin C, holder Stay-C 50 seg stabil og opprettholder sin effektivitet inntil den er absorbert av huden.
I serien finnes flere typer rens, serum, øyekrem, dag & nattkrem, samt masker.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt, her eller på mail linda@scent.no eller mobil 93088030
Mer info om produktene finner du i vår nettbutikk www.scent.no Ønsker du å bastille får du 20% rabatt med kode ODIM20

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *