Nyhetsbrev vilkår

Vilkår for nyhetsbrev

Påmelding til nyhetsbrev er gratis og ikke bindende, og det er mulig å si opp abonnementet når som helst. Ved å akseptere de følgende vilkårene samtykker du til at Scent kan sende deg artikler og markedsføring av innhold på Scent via e-post.

Dette inkluderer produkter, tilbud, nyheter, artikler publisert på Scent.

Du samtykker med dette til at Scent samler inn, registrerer og lagrer din personlige epostadresse du har gitt for å sende deg nyhetsbrev.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke og melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke Unsubscribe / meld av nyhetsbrevet, nederst i nyhetsbrevet.

Videre kan du alltid be om ytterligere informasjon om hvilken informasjon Scent har om deg, og du kan alltid be om at slik informasjon er rettet, blokkert eller slettet. Du kan kontakte Scent om dette på post@scent.no.

Vår informasjon om deg vil bli holdt konfidensiell. Foruten bruk som beskrevet over, Scent vil ikke dele din informasjon med andre selskap eller tredjeparter uten ditt samtykke med mindre dette er rettslig påkrevd, eller nødvendig for å levere et produkt eller tjeneste du har kjøpt eller bedt om.