Har du Rosacea eller uren hud,- da bør du velge riktig shampoo!!!

Har du Rosacea eller uren hud,- da bør du velge riktig shampoo!!!

Mange som sliter med ROSACEA eller sensitiv hud velger naturlige eller økologiske kremer for ansiktet. Men det mange ikke tenker på eller er klar over, er at det i de fleste shampoer er flere stoffer som vi med ROSACEA også bør unngå. Sliter du med uren hud i panna og rundt hårfestet, kan shampoen du bruker faktisk være synderen! Mange opplever å bli kvitt hudproblemer i ansiktet ved å velge naturlige hårprodukter. Har du ROSACEA og er ekstra rød og irritert i huden etter en dusj – trenger det ikke bare være det varme vannet og dampen som er årsaken.

De fleste shampoer er laget på denne resepten:

Shampoo = Såpesulfater+Aktive ingredienser+Syntetisk parfyme+Parabener

Alle disse ingrediensene får du på huden din. Ikke bare i hodebunnen, men i ansiktet og over hele kroppen! SLS – Sodium Laureth Sulfat er verstingen av alle “dårlige” sulfater, og det stoffet som skaper mest irritasjon og rødhet i huden hos oss med Rosacea og sensitiv hud.

I en varm dusj åpnes porene maksimalt og de uønskede stoffene tas opp i blodbanene våre.

Mange av disse stoffene er også til besvær for miljøet vårt, bl.a. EDTA. Stoffene skylles ut i miljøet vårt, hvor mange av dem blir liggende igjen i overskuelig fremtid,da de ikke er nedbrytbare.

Tenk på dette neste gang du velger shampo. Ikke bare håret ditt, men ansiktshuden din, og også miljøet vårt ønsker at du velger bort dårlige såpesulfater og de andre FY-stoffene.

Gå for Eco-Friendly produkter, og du vil ganske sikkert merke at ansiktshuden blir mindre rød og varm etter en dusj. Bruk aldri for varmt vann!

Produktene du velger bør være uten parabener, mineraloljer, SLS, EDTA og fthalater.

OG selvsagt ikke testet på dyr!

Hos oss er alle shampoer fri for alle de uønskede stoffene. Velg og vrak i herlige shampoer fra Desert Essence, Shikai, EO og Alba Botanica.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *