Akne/uren hud ? Vi har produkter som har gitt svært gode resultater!

Akne/uren hud ?  Vi har produkter som har gitt svært gode resultater!

Alle ønsker vi oss en frisk og glatt hud, uten urenheter.  Men dessverre er ikke dette hverdagen for alle.  Det er ulike årsaker til uren hud, og ofte må dette behandles både uten ifra og innenfra.  Det er mange som reagerer negativt på ulike matvarer og næringsstoffer, og som man derfor bør holde seg unna.  De fleste som sliter med uren hud vet hvilke de bør unngå, men det er ikke alltid like lett.  Sukker, frityr mat, e-stoffer og hvete er noen av verstingene….  Jeg skal ikke begi meg inn på en utredning om mat….det vet jeg alt for lite om.  Men jeg kan gi noen gode råd og tips vedr hudpleie og uren hud.  Og mye kan forbedres hvis man finner de riktige hudpleieproduktene for sin hudtype.

De fleste produkter som anbefales i behandling av uren hud og acne, inneholder ingredienser som blir alt for uttørrende for ung hud.  Huden blir uttørket, flasser, mister all spenst og fuktighet, og blir irritert og rød.  I behandling av kviser er det fullt mulig å oppnå resultater uten at dette skjer.  MEN, da må sammensetningen av ingredienser være riktig….riktig dose bakteriedrepende ingredienser, – men samtidig gode fuktgivende ingredienser.  Hvis ikke blir huden irritert….og i verste fall produserer den enda mere talg.  Da kan man i verste fall ende opp med en rød og tørr hud, og enda mere kviser.

Mange er blitt fortalt at uren hud ikke skal tilføres fuktighet. Dette er ikke riktig…all hud trenger fuktighet.  Det gjelder bare å finne riktig type fuktighet.  Har du fet acne hud, eller kombinasjonshud bør huden tilføres fuktighet i form av en olje-fri krem eller en gele. Denne vil også virke mattende på huden, slik at man slipper fet T-sone.

Har du tørr hud med kviser, har du sannsynligvis en fet underhud som forårsaker kvisene.  Hvis du tilfører huden din fuktighet og får stabilisert  pH verdien i huden, vil du ganske fort se at betennelsen slipper taket og at nye utbrudd uteblir.  Vi har fantastiske tilbakemeldinger fra kunder som har benyttet en kombinasjon av produkter fra Dermae som har vist seg svært effektiv, – at man etter kort tid ser synlige resultater.

For akne/tørr hud anbefaler vi følgende kombinasjon:

  1. Very Clear Cleanser – dette er en ansiktsrens (ikke for øye-makeup) med 2% salisylsyre i kombinasjon med Tea Tree og en unik blanding av anti-inflamatoriske botaniske oljer.  Brukes morgen og kveld.
  2. Soothing Serum -inneholder Pycnogenol, som er et betennelsesdempende barke-ekstrakt.  Pycnogenol har vist seg veldig effektiv på å redusere betennelse og rødhet i huden, som gjerne oppstår ved akne. Bruk serum etter rens, morgen og kveld.  Serumet jobber dypere ned i hudlagene enn kremen og reduserer effektivt betennelsen.
  3. Very Clear Moisturizer – dette er en olje-balanserende krem som vi anbefaler bruk som dagkrem.  Kremen inneholder mange av de samme betennelsesdempende ingrediensene som rensen.
  4. Soothing Moisturizer for Sensitive Skin – inneholder Pycnogenol, som er et betennelsesdempende barke-ekstrakt.  Pycnogenol har vist seg veldig effektiv på å redusere betennelse og rødhet i huden, som gjerne oppstår ved akne.  Denne kremen har også vist veldig god effekt på Rosacea og alle med sensitiv hud.  Den gir godt med fukt, men er allikevel en lett krem.
  5. Scar Gel – for å unngå arr etter akne, bruk scar gel morgen og kveld etter rens, som et serum (før eller etter Soothing serum, – eller alternere morgen og kveld) før du legger på dag eller nattkremen.  Dette er en unik olje-fri blanding av botaniske ekstrakter som gjør huden myk og som både forebygger arr og reduserer synligheten av arr som har oppstått.  Inneholder bl.a. ekstrakt fra løk og Pro-Vitamin B5.

Alle produktene er parabenfri, cruelty-fri, GMO-fri, lanolin-fri og sulfatfri – 100% vegansk.  Alle produktene finner du i vår nettbutikk  scent.no

For deg som har uren, fet hud, kan du bruke samme kombinasjonen, men bytte ut Soothing Moisturiser med Soothing Oil-Free Moisturiser i stedet.  Dette er en olje-fri gel som gir fuktighet og som også demper rødhet i huden.  Sliter du i tillegg med at huden gjennom dagen blir blank, anbefaler vi at du bruker Moisturising OilFree på dagen og Very Clear Moisturiser som nattkrem.

Mange ser resultater etter ganske kort tids bruk.  Produktene er trygge også for ung ungdom, da de er milde og skånsomme for huden, og har ingen bivirkninger, – som mange andre akne-produkter har.  Denne kombinasjonen har  vist veldig god effekt, noen som bildene nedenfor viser.  Dette er jente som først fikk akne som 20-åring etter aldri ha hatt problemer med huden.  Hun brukte den første kombinasjonen for akne/tørr hud.  Hun hadde brukt tusenvis av kroner på produkter som ikke hadde funket, heller gjort huden hennes verre og tørrere.  Etter kun 3 uker med produktene fra DERMAE, – hun brukte kun disse, samt Bismuth-fri foundation, – så hun en klar forbedring.  Bildene som dere finner på www.scent.no – Dermae – Very Clear Moisturiser er tatt da hun startet med produktene, – og etter bare 3 uker.   Hun er kjempefornøyd med kombinasjonen og har gitt oss tillatelse til å benytte bildene.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *