Mirakel drikken – naturlig detox og vektreduksjon

Mirakel drikken – naturlig detox og vektreduksjon

Dette er Mirakel-drikken alle snakker om, – og som kjendisene i Hollywood har fylt opp sine drikkeflasker med.

Nå i disse etterjuls-tider er dette et enkelt tips for Detox og bli kvitt julens utskeielser.

Vi har alle i en sammenheng drukket vann med en eller flere av ingrediensene som er benyttet i denne drikken.  Men denne oppskriften inneholder den perfekte mixen som gjør at man får en vekt-reduserende virkning.

Å drikke vann er en av de viktigste tingene du kan gjøre hvis du ønsker å holde vekten eller gå ned i vekt.  Men du oppnår ytterligere effekt om du drikker vann tilsatt argurk, sammen med noen flere ingredienser som har vist seg å ha god effekt på forbrenning, blir dette Mirakel-drikken alle snakker om.  Super-enkelt, helt naturlig og uten risiko for bivirkninger.

Ta en mugge og fyll den med vann.  Tilsett skriver med agurk (bruk gjerne ost-høvel), en sitron i skiver, 12 mint-blader og en te-skje med ingefær-rot pulver.  Miks alt godt og sett muggen i kjøleskapet over natten for å trekke.  Drikk ett glass om morgenen på tom mave, spis frokost når det har gått en time, – IKKE FØR. Dette er viktig!  Ingrediensene i miksen vil speed opp metabolismen din og for å få maks effekt er det viktig at disse får virke i minimum en time før du spiser.

Ekspertene anbefaler at du drikker drikken 2 ganger pr dag med samme rutine.  Drikk glass nr 2 en time før du spiser middag.  Det fantastiske er at denne drikken er sunn, har ingen bivirkninger, virker rensene, vil booste immunforsvaret ditt.  Hemmeligheten ligger i at drikken gjør ditt Excretory System (nyre, lever, urinrøret, urinblære) hurtigere og sterkere.  Dvs at kroppen renses for slaggstoffer, hvorpå metabolismen øker.

Lykke til:))  Fantastisk frisk og god er den også.

Lørdagshilsen fra SCENT-Linda

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *