VITAMIN C – SUPERFOOD FOR HUDEN DIN!

VITAMIN C – SUPERFOOD FOR HUDEN DIN!

Vitamin C er en av de viktigste næringsstoffene for kroppen vår, for god helse og velvære. Da er det kanskje ikke så overraskende at Vitamin C også kan gjøre vidunderlige ting for huden din! Den gir huden glød, gjør den mykere og dermed får du et yngre utseende. Når huden din ser frisk og glødende ut, – utstråler man god helse og får dermed et yngre utseende.

Dermae´s Vitamin C hudpleie-serie er spesielt effektiv, da de bruker Stay-C 50 (patentert) for å oppnå optimale resultater. Til forskjell fra endel andre kilder til vitamin C, holder Stay-C 50 seg stabil og opprettholder sin effektivitet inntil den er absorbert av huden. Dermae´s nyeste serie – Vitamin C – har vist seg å seile opp som en av de mest foretrukne serier.

Å bruke produkter med vitamin C kan virkelig forynge huden din. Begynn med Even Tone Brightening Cleanser with Vitamin C. Den vil gi huden din en god rens. Gele-aktig konsistens renser porene for makeup og salter som gjerne dannes etter trening, og andre “build-ups” man påfører huden gjennom en dag (forurensning ikke minst!). Følg gjerne på med Vitamin C Michellar Cleansing Water. Den vil ta rester av rens og evt “leftovers” fra makeup. Huden vil kjennes skinnende ren og du sier “goodbye pores”. Vitamin C Renewing Moisturizer er en lett dagkrem som passer de fleste hudtyper. Den er selvsagt parfymefri, men dufter deilig av naturlige essensielle oljer. Den beskytter huden mot uttørring, og gir også beskyttelse mot de daglige forurensnings-utfordringer vi møter, – spesielt vi som bor i tettbygde strøk!

Vi bare elsker Vitamin C nattkrem. Vi har aldri kjent en slik fløyelsmyk konsistens på noen krem, – og den er vår desiderte favoritt! Den inneholder ekstra doser av hyaluronsyre – dvs. at mens du sover, – jobber denne nattkremen overtid med å forbedre hud-strukturen din. Den jobber dypt ned i hudlagene, – og dess bedre du sover og lar den virke, – dess bedre effekt får du:)). Så ta gjerne en kopp Lavendel eller Kamomille te før du går til sengs, – så får du en god og dyp søvn:))

Hvis du ønsker å ha en frisk, myk og glatt hud, – sørg for at Vitamin C er en av hovedkomponentene i din hudpleie. Vitamin C jobber effektivt på de fine linjene, – og ingen ingrediens gir huden mere glød og ungdommelig “look”. Vitamin C er også en effektiv ingrediens om man ønsker å redusere og forebygge pigmentforandringer i huden eller solskader.

Jeg har hudsykdommen Rosacea og har holdt meg unna produkter med Vitamin C, da dette kan bli en for aktiv ingrediens. Jeg har prøvd mange produkter med vitamin C, og huden min har ikke blitt særlig fornøyd. Selv om Vitamin C er betennelsesdempende, gir den glød, – og jeg har alltid blitt mere rød i ansiktet med bruk av produkter som inneholder vitamin C. Men med Vitamin C serien fra Dermae opplevde jeg noe fantastisk. Jeg prøvde denne serien i kombinasjon med Soothing serien for Rosacea og sensitiv hud, – og opplevde at porene mine ble mindre synlig (noe som er et vanlig problem med Rosacea, – da huden er betent). Jeg følte at huden, med en rens av Even Tone rensen et par ganger i uken, føltes renere, – og jeg bare digger toneren. Nattkremen har blitt min favoritt – og manges andres favoritt også. Så Dermae har virkelig funnet produkter som alle kan bruke, – selv vi med sensitiv hud. Jeg har også fått tilbakemelding fra Rosacea kunder som har brukt Soothing serien i flere år, som nå har implementert Vitamin C serien i sin hudpleie-rutine, – at de opplever det samme som meg, spesielt når det gjelder reduserte porer. Er man super-sensitiv og har en alvorlig grad av Rosacea, vil jeg anbefale at man kun benytter Soothing serien. Men man kan jo teste på små partier på huden for å se om man reagerer. For alle med Rosacea og sensitiv hud bør Soothing serien være det daglige valget. Vitamin C serien bør man kun bruke som et tillegg til.

Ønsker du deg en sunn, frisk og ungdommelig hud?…..Bruk produkter med Vitamin C:))

Hilsen fra Scent-Linda

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *