Slik blir du kvitt mørke ringer under øynene

Slik blir du kvitt mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene er et av de største kompleksene blant kvinner.

Årsaken til mørke ringer under øyene, eller misfarvet hud, kan være flere. Lite søvn, stress, tynn hud og hyperpigmentering er de vanligste årsakene.

Det er ikke gjort over natta å bli kvitt mørke ringer under øynene, men følg disse rådene over en periode på 12-16 uker og du vil merke forskjell.

1. Sørg for et regelmessig søvnmønster,

2. Spis sunt, og helst ubehandlet mat. Reduser saltinntaket.

3. Vær forsiktig med alkohol

4. Drikk mye rent vann

5. Fjern alltid sminken før du legger deg. Bruk aldri sminkeservietter med alkohol og mineralolje

6. Unngå å dra og gni på huden under øynene

7. Bruk en god øyekrem, morgen og kveld. Masser lett for å stimulere til økt blodsirkulasjon.

Dermae Evenly Dark Circle Eye Crème inneholder mange av de ingrediensene som ansees for å være mest effektive i å redusere mørke ringer:

– Pycnogenol – en av de mest effektive antioksidanter man kjenner til i forhold til å redusere hevelse og øke blodsirkulasjonen. God blodgjennomstrømning er viktig for godt resultat

– Vitamin A – hud-fornyende, men har også blekeeffekt

– Vitamin B3

– Stamceller fra Madonna liljer

– Grønn te

Alle kjente ingredienser i forebygging av linjer, – og redusere “kråketær”.

De fleste av oss begynner å bruke øyekrem for sent. Faktisk kjøper mange sin første øyekrem når linjene har blitt synlige og “kråketærne” markante. Huden rundt øynene har da allerede mistet mye av sin elastisitet, og dermed er man også mer utsatt for mørke skygger under øynene. Spesialister innenfor området anbefaler at man begynner med en god øyekrem allerede i tidlig 20-årene. Hvis huden beholder sin elastisitet, unngår man gjerne mørke ringer.

Ønsker du å skjule de mørke ringene, er det lurt å bruke en concealer. Det er viktig å bruke en concealer som inneholder pleiende ingredienser og fukt, og som er anbefalt for bruk under øynene.

Pacificas Transcendent concealer inneholder jojoba olje og kokos vann, samt ginseng og sjøalger. Fantastisk konsistens, lett å smøre på, oh passer godt om man ønsker en lett dekkevne. Brukes alene eller under foundation. Bellapierre Makup base er min favoritt – denne bruker jeg som concealer i hele ansiktet, da den har en utrolig god dekkevne og sitter godt gjennom dagen. Vi har også en Concealer Correcting Palette på TILBUD nå til kr 499, hvor du får 6 ulike nyanser du kan benytte både under øynene og resten av ansiktet. Det følger med en veldig god instruksjon om hvordan du skal gå frem for å få det beste resultatet.

Et tips til slutt:

UNNGÅ SORTE KLÆR tett opp mot ansiktet. Da jeg leste om dette, gikk det opp for meg hvorfor jeg alltid ser trett og sliten ut i favoritt-lua mi, – som er sort. Så sorte hodeplagg skal man altså unngå om man har mørke skygger under øynene. Sort er basisfarven i de fleste kvinners garderober. Dessverre er ikke sort like flatterende om man har sorte ringer under øynene. Man blir fort seende eldre ut. Sort opp mot ansiktet fremhever rynker og skygger under øynene. Og har mer effekt dess eldre man er. Liker du sort, prøv å bryte opp med en farve du kler ved hjelp av et skjerf el.l. Bytter man ut sort med koksgrått, blir linjer og skygger mindre synlig, – og man ser straks yngre ut:))

Produktene jeg har nevnt i dette innlegget finner du i vår nettbutikk.

Torsdagshilsen fra Scent-Linda

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *