scentonly the purest MARKEDETS RENESTE

scent tilbyr deg de sikreste og mest effektive hud- og kroppspleieprodukter som finnes. Vi representerer internasjonalt anerkjente merker innen segmentet naturlig og økologisk skjønnhetspleie. Våre partnere og scent er forpliktet til dyrevennlig og miljøvennlig utvikling og produksjon. Alle produkter inneholder naturlige ingredienser, og mange er sertifisert økologisk.

scent gir deg alt du trenger for din daglige skjønnhetspleie. Hos oss får du naturlige og økologiske produkter for kroppspleie, for bad og velvære, og for hår- og ansiktspleie. Vi tilbyr også markedets reneste mineralsminke, samt økologisk sminke. Bellapierre er markedets reneste mineralsminke, uten bismuth. Ecco Bella er økologisk sminke basert på økologiske oljer og blomstervoks. Begge merkene er spesielt godt egnet for sensitiv hud. scent tilbyr også et stort utvalg av naturlig og økologisk parfyme, fra merkene Pacifica Perfumes og Ecco Bella. Parfymene er basert kun på naturlige ingredienser og dufter. scent har produkter for hele familien, for han & henne, barn og baby.

scent samarbeider med markedslederne i USA - verdens mest utviklede marked for naturlig og økologisk skjønnhetspleie.

merker

Mange av våre produkter har ingredienser som er sertifisert økologisk gjennom USDA - USA's næringsmiddeltilsyn. Kravet for sertifiseringsstempelet "USDA Organic" er verdens strengeste. USDA tilbyr også merking med noe lavere renhetskrav som kan sammenlignes med Ecocert i Europa.scent har distribusjonsrettighetene til produktene i Norge, men driver også egne spesialbutikker. Bildet viser vår butikk i Dronningens gate 48 i Trondheim.

scent

Besøksadresse: Dronningens gate 48, 7012 Trondheim (tlf 90 82 37 17)
Åpningstider: man 11-17, tir-tor 10-18, fre 11-17, lør 11-16

For andre henvendelser kontakt linda[@]scent.no (tlf 93 08 80 30)